Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα ενός απο τους κορυφαίους κατασκευαστές σπιτιών, Γιώργου Φουντά.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε!
Ας οικοδομήσουμε το σπίτι σας πάνω στον Βράχο!
Δείξτε μας περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΆ

Ωραίες κατασκευές σπιτιών/ Αναδιαμορφώσεις / Προσθήκες / Πλήρεις κατασκευαστικές υπηρεσίες

Είμαστε επαγγελματίες αδειούχοι που λειτουργούμε απο το 1989. Εξειδικευόμαστε με τις υπηρεσίες κατασκευής σπιτιού. Εξυπηρετούμε τον νομό Λακωνίας, και όλης Ελλάδος. Η επιχείρισή μας έχει να κάνει όλο με τον συναιτερισμό μας μαζί σας, για να γίνει πραγματικότητα όλα τα ιδανικά και ονειρεμένα ακίνητά σας! Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια καλύτερη φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας τεχνογνωσίας (κατασκευαστικής τεχνικής), σε εύλογες τιμές. Το επίπεδο της κατασκευαστικής τεχνικής, την αφοσίωση και την εμπειρία που δίνουμε σε κάθε έργο μας, είναι εγγυημένο να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας! Διαθέτουμε κάθε ικανότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις φάσεις της κατασκευής και βελτίωσης κατοικιών, και καμία δουλειά για μας δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πάρετε δωρεάν μια εκτίμηση από μας. Θα ήταν η χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!Επιτρέψτε μας να σας εξυπηρετήσουμε

Λιθοδομή (τοιχοποιία) / Αναπαλαίωση σπιτιών

Θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας, αιθρἰου, μπαλκονιού κήπου, κλπ; Μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το νέο χώρο για χαλάρωση, διαλογισμό, καθώς και για τις οικογενιακές και/ή κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ανανεώστε το χώρο σας με την κατασκευή πέτρινων τοίχων, διαδρομών απο τούβλο ή κεραμίδι, και πέτρινων οικοδομημάτων. Προσθέστε διαρκή οφελήματα, και δημιουργήστε ένα νέο όμορφο χώρο. Στη Νότια Ελλάδα, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, μπορούμε να φτάσουμε πολύ γρήγορα στη περιοχή σας για νας σας εξυπηρετήσουμε αμέσως. Βασικές περιοχές που εξυπηρετούμε είναι: Σπάρτη, Καλαμάτα, Τρίπολη, Γύθειο, Άργος, Πάτρα, τα Καλάβρυτα, Κόρινθος, και άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα. Λόγω της εκτενέστατης μας εμπειρίας στις κατασκευές σπιτιών, έχουμε γνώση ενός ευρέως φάσματος των υλικών και κατασκευαστικών τεχνικών. Είμαστε γνωστοί ως ειδικοί σε λιθοδομή και αναπαλαίωση κατοικιών.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναδιαμόρφωση / Ανακαίνιση / Επανασχεδιασμός

Να εκσυγχρονίσετε το σπίτι σας, να μετατρέψει την εμφάνισή του, να το κάνετε απολαυστικό για τον εαυτό σας, ή να αυξήσετε το δυναμικό πωλήσεων για τους αγοραστές. Ας μετατρέψουμε τις παλιές ή μη ασυντήρητές σας δομές, και να τις ανακαινίσουμε με νέα υλικά, σχεδιασμούς και διαρρυθμίσεις. Ως αποτέλεσμα, παράγουμε χρήσιμο νέο χώρο και την προστιθέμενη αξία για το σπίτι σας. Μερικές από τις τεχνικές μας περιλαμβάνουν την ανάμειξη του σύγχρονους με το αρχαίο, προς τη δημιουργία χρηστικών και όμορφων χώρων. Με την εμπειρία μας στην αναδιαμόρφωση μερικών από τα παλαιότερα σπίτια και δομές στην Ελλάδα, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η δουλειά μας θα παράγει διαρκή αξία για το ακίνητό σας.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μπορούν να σας πουν, ότι η ποιότητα κατασκευής μας, είναι εξαιρετική, και οι τιμές μας είναι οι καλύτερες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΦΟΣ

Παράθυρα Ασφάλειας / Πόρτες / Κλειδαριές

Προσθέσετε νέες πόρτες, κλειδαριές, τρόπους πρόσβασης, πύλες, περιφραγμένες και εντός των τειχών περιοχές, για την προστασία του πολύτιμου σπιτιού σας. Ανανεώστε την ιδιοκτησία σας με χαλύβδινου πλαίσιου πόρτες, ενισχυμένα τοιχώματα τοιχοποιίας, παράθυρα ασφαλείας, σφυρήλατα σιδερένια κάγκελα, πύλες και φράκτες. Τα παράθυρα, πόρτες και κλειδαριές είναι υψηλής ποιότητας, και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με την εμφάνιση και το στυλ του σπιτιού σας. Δώστε στον εαυτό σας μια αίσθηση ειρήνης ασφάλειας. Σε αυτούς τους καιρούς αναταραχής και αβεβαιότητας, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σπίτι σας έναν ασφαλέστερο και πιο ήρεμο τόπο. Στο Κατασκευές Γιώργου Φουντά σας δίνουμε την ασφάλεια μαζί με ένα απίστευτο στυλ για το σπίτι σας!

Σπίτια

Μερικά από τα καλύτερα και μέτρια τιμολογημένα κατασκευαστικά/ αποκαταστατικά έργα

Αναπαλαίωση κλασσικών κτιρίων της πέτρας της δεκαετίας του ̓20

Νέα μπαλκόνια από σκυρόδεμα, και στέγες απο κεραμίδια, κτλ.

Αναπαλαίωση παλαιών κτιρίων που χρονολογούνται απο τη στροφή του αιώνα.

Κλασική, απο τη στροφή του αιώνα, τοιχοποιία

Νέο κλασικό ελληνικό μάρμαρο

πέτρα και κλασικό κεραμίδι

.

_

-

Πέτρινοι τοίχοι αντιστήριξης

Πέτρινοι τοίχοι αντιστήριξης κήπου

Πέτρες ποταμού της δεκαετίας του 1860 και εξής

Όλα τα νέα αναπόσπαστα εξαρτήματα και περισσότερα ...

Retaining / Errosion Steel + Stone Wall

Η ιστορία της ζωής του Γιώργου

Έχω υπηρετήσει τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους για όλη μου τη ζωή.

 • 1989

  Το ταπεινό μας ξεκίνημα

  Ξεκινώντας με μικρά έργα κήπου, δημιουργώντας ενωμένες πέτρινες γλάστρες, μονοπάτια, χρησιμοποιώντας λιθοδομή παραδοσιακής ποιότητας. Η διαρκής ποιότητα πέτρας, αιώνιο στυλ.

 • Τεχνογνωσία

  Προσοχή στις λεπτομέριες / Προσωπική και εξατομικευμένη συμμετοχή

  Ο Γιώργος Φούντας είναι ένας αρχιτεχνίτης, που ειδικεύεται στην κατασκευή και την ανακαίνιση πέτρινων σπιτιών και ακινήτων. Ο Γιώργος συμμετέχει προσωπικά σε κάθε πτυχή του κάθε έργο του μέχρι και να ολοκληρωθεί.

 • Είναι όλο στις λεπτομέριες Καλές

  Καλές προσφορές / Εξαιρετική δουλειά

  Την προσοχή του στις λεπτομέρειες, σχολαστική δεξιοτεχνία, και την αφοσίωση του για να ολοκληρωθεί σωστά κάθε έργο του, για την ικανοποίηση σας, τον καθιστά έναν ειδικό οικοδόμο στον τομέα του.

 • Πτυχιούχος

  Ένας αληθινός κοινωνικός άνθρωπος

  Ο Γιώργος μεγάλωσε στην Σπάρτη, και σπούδασε στο πανεπιστήμιο των Αθηνών.

 • Πεπειραμένος / Αφοσιωμένος

  Αυθεντικός / Έχει μεγάλο πάθος για τη δουλειά που κάνει

  Παρά το γεγονός ότι, ο Γιώργος έχει ένα πτυχίο στη φυσική αγωγή, για πάνω από 28 χρόνια, χτίζει όμορφα χειροποίητα σπίτια και ακίνητα που αποτελούν το πάθος και το επάγγελμά του. Πάθη του Γιώργου παραμένουν η διδασκαλία της Ελληνικής Αγίας Γραφής, οικοδομώντας ανθρώπους στην πίστη, και απολαμβάνοντας την οικογένεια, τους φίλους, και την εκκλησία της κοινότητάς του.

 • Γίνε μέρος της ιστορίας μας!

Εμείς κτίζουμε με βάση τη ποιότητα

Γνωρίστε την ομάδα μας

Έμπειροι, τίμιοι, αξιόπιστοι, της ποιότητας Βιοτέχνες

Ο Γιώργος κι ο Δημήτης

«Πάθος μας είναι να χτίζουμε!»

Ο Γιώργος κι ο Βιέρος

«Δίνουμε έμφαση στη ποιότητα και την υπηρεσία!»

Ο Χάρης κι ο Γιώργος

«Ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε!»

Βιέρος και ο Μίτσος

«Μου αρέσεουν πάρα πολύ τα πέτρινα οικοδομήματα που δημιουργούμε!»

Οι οικοδομές έχουν να κάνουν όλο με την εξυπηρέτηση των ανθρώπων, όπου και αν ζουν, για να φερθεί η ειρήνη στον τόπο που αποκαλούν «σπίτι.» Εμείς μετατρέπουμε το χώρο σας σε χώρο που μπορείτε να χαλαρώσετε.

Επικοινωνήστε με τον Γιώργο

Τηλ. / Εμάιλ

+30-697-40-36-740 / giorgosfountas7@gmail.com

Σκούρα Λακωνία, Δήμος Σπάρτης

Ο Γιώργος θα ήθελα να μιλήσει μαζί σας και να σας δώσει μια εκτίμηση δωρεάν.

Copyright © Giorgos Fountas Construction Skoura, Sparti Greece
Translator Response Area: